Температурите утре ще останат почти без промяна, минималните – от минус 4°

...
Температурите утре ще останат почти без промяна, минималните – от минус 4°
Коментари Харесай

През почивните дни, ще има много слънчеви часове

Температурите утре ще останат съвсем без смяна, минималните – от минус 4° до плюс 3°, на морския бряг – от 7° до 9°, оптималните - сред 10 и 16 градуса. Ще бъде най-вече слънчево, със утринни мъгли, които тук-там, в западната част на Дунавската низина и Горнотракийската равнина, ще се задържат съвсем през целия ден. Ще духа слаб до сдържан източен вятър.

Добри вести за феновете на разходките в планините. Ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури напълно едва ще се намалят, спрямо през днешния ден, и ще бъдат сред 9 и 13 градуса.

Слънчево ще бъде на следващия ден и на Балканите, в часовете преди обяд – и мъгливо. След обяд над крайните западни региони от полуострова облачността ще се усили и ще стартират валежи от дъжд.

Проливни превалявания ще има за следващ ден по Западното и Централно Средиземноморие. Ще превалява в Австрия и Франция. Дъжд и сняг ще продължи да вали в Северна Европа.

У нас, и в неделя, времето ще остане без смяна, с най-вече слънчеви часове в планините и планинските региони. В началото на новата седмица ще бъд
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР